Kiitämme lämpimästi LV (Louis Vuitton) -merkkisten laukkujen valinnasta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja poikkeuksellista asiakaspalvelua. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi tai tarvitset hyvitystä/palautusta, tässä on tiedot hyvitys-/palautuskäytännöstämme:
Palautusoikeus:
Hyvitysehdot: Jotta saat hyvityksen, sinun on otettava meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa ostosta. Varmista, että tuote säilyy alkuperäisessä kunnossaan, mukaan lukien tarrat, pakkaukset ja laskut.
Hyvitystapa: Kun olemme vahvistaneet ja hyväksyneet hyvityspyyntösi, hyvitys käsitellään alkuperäisen maksutapasi mukaisesti. Huomaa, että hyvityksen käsittely voi kestää jonkin aikaa maksutavasta ja rahoituslaitoksesta riippuen.
Hyvityssumma: Hyvityssumma sisältää ostetun tuotteen todellisen summan ilman toimituskuluja tai veroja. Joissakin tapauksissa palautuksen käsittelymaksu voidaan vähentää tilauksestasi ja hyvityksen syystä riippuen.
PALAUTUSKÄYTÄNTÖ:
Palautusehdot: Jos haluat palauttaa ostetun tuotteen, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa, mukaan lukien tarrat, pakkaukset ja laskut.
Palautusprosessi: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka opastaa sinua palautusprosessin läpi. Yleensä sinun on annettava tilausnumerosi ja palautuksen syy.

Palautuksen toimituskulut: Palautuksen toimituskulut maksat sinä, ellei tuotteessa ole laatuongelmia tai lähetimme väärän tuotteen.
Hyväksymis- ja käsittelyaika: Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja vahvistaneet, että se on palautuskäytännön mukainen, käsittelemme palautuspyyntösi mahdollisimman nopeasti. Huomaathan, että palautusten käsittely saattaa kestää jonkin aikaa tuotteen kunnosta ja tarkastuksesta riippuen.
Huomaa, että tietyissä tilanteissa emme ehkä voi hyväksyä tai käsitellä palautuksia, kuten jos tuote on käytetty tai se ei ole enää alkuperäisessä kunnossa.
Otamme ostokokemuksesi erittäin vakavasti, ja jos sinulla on kysyttävää LV-laukuista tai tarvitset hyvityksen/palautuksen, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Kiitos, että valitsit LV-tuotemerkin, ja odotamme innolla, että voimme tarjota sinulle erinomaista palvelua.